Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezeğe basmak

Rüyada tezeğe basmak

Rüyada tezeğe basmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bir konuda destek alacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tezeğe basmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada tezeğe basmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarıların artacağına yorulur.

Rüyada tezek basmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, bir işe soyunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yaş tezek görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Rüyada hayvan tezeği görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada tezek yediğini görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tezek taşımak nefsine yenileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Rüyada tezek yapmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Rüyada tezek temizlemek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, bereket ve huzur getireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments