Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzenin hasta olduğunu görmek

Rüyada teyzenin hasta olduğunu görmek

Rüyada teyzenin hasta olduğunu görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada teyzenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada hasta teyze görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzesini hasta görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzenin hasta olduğunu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada teyze kızını öpmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzesini gelinlikle görmek kısmetin ve talihin açılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi teyzesini görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş teyze görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzeyi dövmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments