Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş teyze görmek

Rüyada ölmüş teyze görmek

Rüyada ölmüş teyze görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş teyze gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada teyzenin öldüğünü görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ona özlemle sarılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada teyzeden para almak isteklerinin gerçekleşeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş teyzeye sarılmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hala teyze görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Rüyada teyzeyle küsmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen teyze görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iyi halinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada babamın teyzesini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzeye kızmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments