Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzesini gelinlikle görmek

Rüyada teyzesini gelinlikle görmek

Rüyada teyzesini gelinlikle görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sermaye kaybedeceğine, ona emek vereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işarettir.

Rüyada teyzesini gelinlikle gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada teyzesini gelinlikle görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, mali gücünü yitireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzeyi gelinlikle görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada dayı teyze görmek sıkıntılarının sona ereceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, karısının çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyzenin sesini duymak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve teyze görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı teyzenin öldüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada teyze enişte görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments