Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi teyzesini görmek

Rüyada kendi teyzesini görmek

Rüyada kendi teyzesini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Rüyada kendi teyzesini gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada teyzenin oğlunu görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve teyze görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Rüyada teyzenin geldiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş teyzeyi görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin teyzesini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teyzeyle telefonda konuşmak işinde yükseleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments