Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babaya küsmek

Rüyada anne babaya küsmek

Rüyada anne babaya küsmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, işlerinin duracağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada anne babaya küsmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada anne babaya küsmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasına küsmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, onlar tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya küsmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasıyla küsmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Rüyada baba küsmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneye küsmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıya düşüreceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada anneyle küsmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye küsmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments