Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya küsmek

Rüyada babaya küsmek

Rüyada babaya küsmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya küsmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Rüyada babasıyla küsmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada anne babaya küsmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada baba küsmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasına küsmek isteklerinin erteleneceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya küsmek eşinden yana huzurlu olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insana küsmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla küsmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada dayıya küsmek süzüleceğine, ağlayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments