Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba küsmek

Rüyada baba küsmek

Rüyada baba küsmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, karın artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada baba küsmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Rüyada babasına küsmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada anne babaya küsmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasıyla küsmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya küsmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba küsmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anneye küsmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada anneye küsmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin küsmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments