Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona küsmek

Rüyada patrona küsmek

Rüyada patrona küsmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yarasını saracağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, isteklerinin erteleneceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrona küsmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada patrona küsmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Rüyada patrona su vermek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada patrona yemek vermek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrona kızmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet eder.

Rüyada patrona kahve yapmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet eder.

Rüyada patrona çay ikram etmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada patrona hizmet etmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments