Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye küsmek

Rüyada eski sevgiliye küsmek

Rüyada eski sevgiliye küsmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye küsmek gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada eski sevgiliye küsmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisine küsmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle küsmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiline küsmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşa küsmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada babaya küsmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yeni şeyler deneneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle küsmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments