Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih yapmak

Rüyada tesbih yapmak

Rüyada tesbih yapmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih yapmak gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Rüyada tesbihat yapmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada tesbih yapmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Rüyada dağılmış tesbih görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbih toplamak işinde yükseleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih dağıttığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, iş hayatında günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tesbih görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih imamesi görmek karlı işler yapacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments