Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden tesbih almak

Rüyada ölüden tesbih almak

Rüyada ölüden tesbih almak kurulu düzenin yıkılacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine yorulur.

Rüyada ölüden tesbih almak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölüden tesbih almak çok zengin olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tesbih almak iç dünyasının zenginleşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada ölüye tesbih vermek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli tesbihler görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş tesbih görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Rüyada akik tesbih görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada tesbih yakmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments