Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihat kitabı görmek

Rüyada tesbihat kitabı görmek

Rüyada tesbihat kitabı görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihat kitabı gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada tesbihat kitabı görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih kaybetmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden tesbih almak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada tesbihi başkasına vermek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tesbih sallamak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih aramak iflas edeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments