Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih aramak

Rüyada tesbih aramak

Rüyada tesbih aramak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı kararlar alacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada tesbih aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada tesbih aramak üzüntülü bir döneme girileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi tesbih görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirmizi tesbih görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuka tesbih görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih ve seccade görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih tanesi toplamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments