Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih kaybetmek

Rüyada tesbih kaybetmek

Rüyada tesbih kaybetmek parasının ve malının artacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, zararın telafi edileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada tesbihi kaybetmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Rüyada tesbih kaybetmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada tesbihat kitabı görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yeni bir semte taşınılacağına inanılır.

Rüyada tesbih almak sevinçli haberlerin geride kalacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada kopmuş tesbih görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden tesbih hediye almak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini tesbih çekerken görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tesbih çektiğini görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments