Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih sallamak

Rüyada tesbih sallamak

Rüyada tesbih sallamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih sallamak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada tesbih sallamak çevresinin genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulur.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beşik sallamak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine el sallamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada bebeği kucağında sallamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hem işinde başarılı olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiden el sallamak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments