Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz tesbih görmek

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz tesbih gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, de rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah tesbih görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, azap çektiğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tesbih çekmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah tesbih bulmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, konfor içinde olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tesbih bulmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tesbih çekmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, maddi konuda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments