Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağılmış tesbih görmek

Rüyada dağılmış tesbih görmek

Rüyada dağılmış tesbih görmek gönül gözünün açılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağılmış tesbih gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada dağılmış tesbih görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağılan tesbihi toplamak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Rüyada tesbih dağıttığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Rüyada inciden tesbih görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada mor renk tesbih görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, arkadaştan görülecek faydaya, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada akik tesbih görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada renkli tesbihler görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments