Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih dağıttığını görmek

Rüyada tesbih dağıttığını görmek

Rüyada tesbih dağıttığını görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, dedikoduya, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih dağıttığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada dağılan tesbihi toplamak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada dağılmış tesbih görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih dağıttığını görmek zorluklarının son bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbih boncuğu görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yerden tesbih toplamak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada akik tesbih görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna asmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments