Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih imamesi görmek

Rüyada tesbih imamesi görmek

Rüyada tesbih imamesi görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işarettir.

Rüyada tesbih imamesi gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada tesbih imamesi görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, iyileşeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına yorulur.

Rüyada tesbih imamesi bulmak çok mutlu olunacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada imame görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Rüyada tesbih çeken kadın görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada tesbih topladığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine tesbih vermek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada birinden hediye tesbih almak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tesbihi yere atmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments