Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih yakmak

Rüyada tesbih yakmak

Rüyada tesbih yakmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yüksek diploma alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih yakmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tesbih yakmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye yorulmaktadır.

Rüyada tesbih bulmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tesbih imamesi görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih çekerken görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo tesbih görmek sorunların bir bir çözüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret eder.

Rüyada siyah tesbih çekmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yerden tesbih toplamak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Rüyada cam tesbih görmek zenginliği bulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments