Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih çekerken görmek

Rüyada tesbih çekerken görmek

Rüyada tesbih çekerken görmek yakında başlayacak aşk macerasına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tesbih çekerken gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada birini tesbih çekerken görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih çekerken görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini tesbih çekerken görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada ölü birini acı çekerken görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını halay çekerken görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada besmele çekerek uyanmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini doğum sancısı çekerken görmek herkesin takdirini toplayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı çekerek ağlamak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments