Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih bulmak

Rüyada tesbih bulmak

Rüyada tesbih bulmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet eder.

Rüyada tesbih bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada beyaz tesbih bulmak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada tesbih imamesi bulmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tesbih bulmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yerde tesbih bulmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kişinin şansının artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tesbih bulmak yeni başlangıçların yapılacağına, iyiliğe ve güzelliğe, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tesbihler bulmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih bulmak feraha ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments