Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde tesbih görmek

Rüyada suyun içinde tesbih görmek

Rüyada suyun içinde tesbih görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde tesbih gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada suyun içinde tesbih görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde gül görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde dua etmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, güç alacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada su içinde altın bulmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mağara içinde su görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tas içinde su içmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde yılan görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birini su içinde görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments