Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek gıybet edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sallamak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak sallamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını sallamak ihanete uğrayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında sallamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments