Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucağında sallamak

Rüyada bebeği kucağında sallamak

Rüyada bebeği kucağında sallamak çok zor zamanlar geçirileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği kucağında sallamak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada bebeği kucağında sallamak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bebek sallamak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği ayağında sallamak kudreti ve cesareti bulacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta bebek sallamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına yorulur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Rüyada oyuncak bebek sallamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments