Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tesbih görmek

Rüyada mavi tesbih görmek

Rüyada mavi tesbih görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, nimet ve berekete ereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada mavi tesbih gördüyseniz:

  • Para kazanma yollarınızda değişiklik yapmanız yaşam tarzınızda da olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi tesbih görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tesbihini görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada başkasından tesbih almak huzurlu hissedileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada namazda tesbih çekmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kopan tesbihi toplamak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada parmakla tesbih çekmek darda kalacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tesbihat kitabı görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments