Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih çekmek

Rüyada tesbih çekmek

Rüyada tesbih çekmek büyük bir kazanç elde edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada tesbihle salavat çekmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil tesbih çekmek haneye dertlerin gireceğine , tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada siyah tesbih çekmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada namazda tesbih çekmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments