Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tesbih çekmek

Rüyada beyaz tesbih çekmek

Rüyada beyaz tesbih çekmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide tesbih çekmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek hak yoluna döneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına tabir olunur.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih çekmek güç ve kudret kazanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tesbih çekmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments