Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda tesbih çekmek

Rüyada namazda tesbih çekmek

Rüyada namazda tesbih çekmek işyerini kapatacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, iyileşme göstereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada namazda tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada namaz tesbihi çekmek gözünün yaşını sileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada namazda tesbih çekmek parasal durumun düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbihle besmele çekmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih çekmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments