Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuk toplamak

Rüyada mavi boncuk toplamak

Rüyada mavi boncuk toplamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada mavi boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada mavi boncuk toplamak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi boncuklu yüzük görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuk almak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, güleceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuk dizmek olayın ağız münakaşasına varacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek bolluğun ve verimin de artacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments