Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk topladığını görmek

Rüyada boncuk topladığını görmek

Rüyada boncuk topladığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işarettir.

Rüyada boncuk topladığını gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada renkli boncuk toplamak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden boncuk toplamak zarara gireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dağılan boncukları toplamak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk toplamak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk toplamak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Rüyada renkli boncuklar toplamak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, hile ile mal elde etmeye inanılır.

Rüyada boncuk topladığını görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments