Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz tuvalet görmek

Rüyada tertemiz tuvalet görmek

Rüyada tertemiz tuvalet görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada tertemiz tuvalet gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada tertemiz tuvalet görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada tertemiz göl görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada tertemiz su görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tertemiz bir deniz görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri tertemiz görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz deniz görmek umduğunu bulamayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, bütçesinin küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz kar görmek günden güne kazancının artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek dininden vazgeçmeyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments