Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz bir deniz görmek

Rüyada tertemiz bir deniz görmek

Rüyada tertemiz bir deniz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz bir deniz gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada tertemiz deniz görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz denizde yüzmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz bir deniz görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, suç işleyeceğine inanılır.

Rüyada tertemiz su görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz suda yüzmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada tertemiz bir ev görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments