Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini tertemiz görmek

Rüyada dişlerini tertemiz görmek

Rüyada dişlerini tertemiz görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini tertemiz gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri tertemiz görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, itibar edineceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz diş görmek her anlamda feraha kavuşacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada tertemiz banyo görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz deniz görmek resmi bir göreve getirileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Rüyada tertemiz tuvalet görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tertemiz dere görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada tertemiz havuz görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments