Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz göl görmek

Rüyada tertemiz göl görmek

Rüyada tertemiz göl görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz göl gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada tertemiz göl görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada tertemiz banyo görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfağı tertemiz görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada tertemiz bir deniz görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tertemiz diş görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz kar görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorlukların günden güne artacağına, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments