Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz kar görmek

Rüyada tertemiz kar görmek

Rüyada tertemiz kar görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, ana baba duası alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ekmeğin kesileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada tertemiz kar gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada tertemiz kar görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz havuz görmek attığı her adımı düşüneceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz toprak görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının karışacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tertemiz banyo görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada evini tertemiz görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz nehir görmek güzel işler yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada tertemiz akan su görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments