Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz ev görmek

Rüyada tertemiz ev görmek

Rüyada tertemiz ev görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada tertemiz ev gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tertemiz bir ev görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz ev görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada tertemiz nehir görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada tertemiz denizde yüzmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet eder.

Rüyada tertemiz göl görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz tuvalet görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments