Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz bir ev görmek

Rüyada tertemiz bir ev görmek

Rüyada tertemiz bir ev görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tertemiz bir ev gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada tertemiz bir ev görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz ev görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz toprak görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tertemiz akan su görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada tertemiz ırmak görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, durumun değişmesine rivayet eder.

Rüyada tertemiz suda yüzmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Rüyada tertemiz göl görmek evlatlarından memnun olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments