Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz suda yüzmek

Rüyada tertemiz suda yüzmek

Rüyada tertemiz suda yüzmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz suda yüzmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Rüyada tertemiz suda yüzmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz denizde yüzmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz göl görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada tertemiz diş görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz akan su görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret eder.

Rüyada dişleri tertemiz görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments