Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yatmak

Rüyada ters yatmak

Rüyada ters yatmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada ters yatmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada ters yatmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi zararını karşılayacağına delalettir.

Rüyada yatağa ters yatmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta ters yatmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü ters görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada tuvaleti ters görmek işlerin günden güne daha da artacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hırkayı ters giymek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada kıbleyi ters durmak sorunlu bir döneme gireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments