Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü ters görmek

Rüyada ölüyü ters görmek

Rüyada ölüyü ters görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü ters gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada ölüyü ters görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada saati ters takmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada terlikleri ters giymek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işlerin de yolunda gideceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ters saat görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada deveye ters binmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada ters akan dere görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı ters insan görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardağı ters çevirmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments