Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta ters yatmak

Rüyada yatakta ters yatmak

Rüyada yatakta ters yatmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sıkıntılara neden olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada yatağa ters yatmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta ters yatmak ana baba duası alınacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters yatmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada yatakta erkekle yatmak kazançlı işlere gireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yatakta yatmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle aynı yatakta yatmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada temiz bir yatakta yatmak işinin de hep yürüyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta başkasıyla yatmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments