Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters gelinlik giymek

Rüyada ters gelinlik giymek

Rüyada ters gelinlik giymek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ters gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada gelinliği ters giymek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters gelinlik giymek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada bluzu ters giymek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada elbisesini ters giydiğini görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalettir.

Rüyada çorapları ters giymek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, işsiz kalmaya işaret eder.

Rüyada kuranı ters giymek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada elbiselerini ters giymek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, borca batacağına alamet eder.

Rüyada elbiseyi tersten giymek dünyanın kendisine galip gelmesine, başına çok güzel olaylar geleceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments