Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliği ters giymek

Rüyada gelinliği ters giymek

Rüyada gelinliği ters giymek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ruhunun şifa bulacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, onu dinleyeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Rüyada gelinliği ters giymek gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada gelinliği ters giymek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ters gelinlik giymek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada ters çorap giymek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada terlikleri ters giymek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada pantolon ters giymek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, onlara galip geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada eşofmanı ters giymek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ters terlik giymek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise ters giymek ufkunun açılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, can sıkıcı haberler almaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments