Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiselerini ters giymek

Rüyada elbiselerini ters giymek

Rüyada elbiselerini ters giymek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada elbiselerini ters giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada elbisesini ters giydiğini görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada elbiseyi tersten giymek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbiseyi ters giymek yaşanan sorunların sona ereceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiselerini ters giymek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Rüyada elbiseyi ters giydiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Rüyada elbisenin tersini giymek kendi işinin patronu olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters elbise giymek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elbise ters giymek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments