Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ters giymek

Rüyada kuranı ters giymek

Rüyada kuranı ters giymek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kuranı ters giymek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada kuranı ters giymek yokluğun biteceğine, kazançların artacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi tersten okumak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, heveslerin söneceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kuranı ters görmek sıkıntıların artacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kuranı ters tutmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı tersten okumak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuran yazısını ters görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Rüyada pantolonunu ters giymek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada gömleği ters giymek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments