Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını ters görmek

Rüyada ayağını ters görmek

Rüyada ayağını ters görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını ters gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Rüyada ayakları ters görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları ters bebek görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağını ters görmek acılarını dindireceğine, her zaman haklının yanında olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ters insan görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok daha iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ters birini görmek çok büyük zararlar edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters ayaklı görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada ters dönmüş ayak görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments