Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı ters görmek

Rüyada ayağı ters görmek

Rüyada ayağı ters görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı ters gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ayakları ters birini görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters ayaklı insan görmek işlerinde verimin artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada ayakları ters kadın görmek umutlarının söneceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek işindeki verimin artacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını ters görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada ters ayaklı görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments