Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabılarını ters giymek

Rüyada ayakkabılarını ters giymek

Rüyada ayakkabılarını ters giymek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada ayakkabıları ters giymek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ters giymek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, o işi canlandıracağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters ayakkabı giymek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı ters giymek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet eder.

Rüyada ters çevrilmiş ayakkabı görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada ters ayakkabı görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments